Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ασχολείται με εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών καλλιεργειών.

icon_widget_image Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ - 5μμ icon_widget_image Γεωργίου Κατεχάκη 1, Θεσσαλονίκη TK 54627 icon_widget_image +30 2310 287166 +30 2315 535565 icon_widget_image info@tractorgps.gr sales@tractorgps.gr

TractorGPS

Freskon 2018 – Tractorgps

H Tractorgps σας προσκαλεί στην Freskon 2018.

Μέσα από πολυετή εμπειρία στα συστήματα έξυπνης γεωργίας, η εταιρεία μας, θα παρουσιάσει πρωτοποριακά συστήματα λήψης αποφάσεων, μέσω της παρατήρησης κλιματικών και εδαφικών παραμέτρων, καθώς εξοπλισμό απομακρυσμένης παρακολούθησης εντόμων και ασθενειών που προσβάλλουν τις καλλιέργειες.

Στο περίπτερο μας θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις λύσεις έξυπνης γεωργίας που προσφέρουμε με επίκεντρο το αμπέλι, τη δενδροκαλλιέργεια και τα θερμοκήπια. Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε απο κοντά:

• Μετεωρολογικούς Σταθμούς Pessl Imetos 3.3 & Imetos Eco D3
• Συστήματα Αισθητήρων για Καταγραφή Κλιματικών και Εδαφικών παραμέτρων
• Σύστημα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης Πληθυσμών Εντόμων Trapview
• Ειδικές Εφαρμογές Διαχείρισης για το Αμπέλι, τα Θερμοκήπια και τα Λαχανικά.

H Tractorgps σας φέρνει στη Freskon!
Συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα: http://apps.helexpo.gr/visitors/visitorsRegistrationForms.asp ,θα λάβετε μέσω email μια δωρεάν πρόσκληση
εισόδου για την έκθεση Freskon 2018! Eκτυπώστε την πρόσκληση που θα παραλάβετε και επισκεφτείτε μας, για να περιηγηθείτε σε καινοτόμα συστήματα έξυπνης γεωργίας που θα βελτιώσουν την καλλιέργεια σας!
Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 13 Stand 33!

Παράλληλη Ενημερωτική Εκδήλωση της Tractorgps
Η εταιρεία μας στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων της Freskon, την Παρασκευή 27 Απριλίου στην ενότητα Β (13.30 – 15.30), στον συνεδριακό χώρο Αμπέλου στο περίπτερο 13, θα πραγματοποιήσει εισήγηση με τίτλο «Χρήση έξυπνων συστημάτων λήψης απόφασης, στην καλλιέργεια του αμπελιού και στην δενδροκαλλιέργεια». Κατά τη διάρκεια της εισήγησης θα γίνει παρουσίαση και live περιήγηση στο dashboard της εταιρίας, παρουσιάζοντας τα δεδομένα και τις υπηρεσίες που παρέχει ένας εγκατεστημένος άγρο-μετεωρολογικός σταθμός.